Madeg ing 1969, Narrowtex ngrayakake 50 taun kaunggulan manufaktur. Narrowtex minangka pabrikan lan eksportir tali poliester anyaman, anyaman poliester anyaman, tali komposit, tali berikat, anyaman sabuk pengaman, anyaman industri lan kaset tirai.

Saka pengalaman lan keahlian teknis, uga karo standar kualitas premium, Narrowtex wis berkembang dadi perusahaan terkenal ing pasar lokal lan internasional kanthi 55% volume produk sing disebar menyang Eropa, AS lan Australia.

50Tahun1969-2019

Akreditasi

Selaras karo komitmen kita kanggo terus ningkatake kinerja lan tetep maju ing pasar tekstil sempit, Narrowtex duwe akreditasi kaya ing ngisor iki:

Laboratorium paling anyar ing fasilitas produksi Narrowtex digunakake kanggo tes terus-terusan ing macem-macem tahapan produksi, supaya bisa ngirim produk unggulan kanthi konsisten.

Narrowtex uga nggunakake Lab akreditasi kanggo kalibrasi yaiku mesin tarik lan duwe sertifikat kalibrasi sing diterbitake dening Lab terakreditasi. Yen dibutuhake dening pelanggan, Narrowtex bisa nyedhiyakake:

  • Laporan Tes Tensil
  • COA - Sertifikat Analisis
  • COC - Sertifikat Kesesuaian

Sertifikat kasebut nyathet spesifikasi pelanggan lan asil tes nyata.

Fasilitas produksi lan kantor pusat Narrowtex ana ing Afrika Selatan ing kutha Estcourt sing tengah tenang, ing endi warga nyukupi persyaratane karyawan pabrik kasebut, nyediakake lapangan kerja sing dibutuhake banget ing wilayah kasebut. Iki minangka bagean saka program tanggung jawab sosial Narrowtex sing uga nulung sekolah lokal kanthi kabutuhan finansial utawa modal tartamtu.

Narrowtex minangka bagean saka Kelompok NTX sing dadi bagean saka SA BIAS Industries Pty Ltd.

English English French French German German Portuguese Portuguese Spanish Spanish