Smalexter surring og stropping funksjoner

Narrowtex produserer surring og stropping av kvalitet til Sør-Afrika og eksportmarkeder. Vårt sortiment inkluderer vevd polyester surring og stropping, kompositt stropping og limt stropping. Vi har følgende akkrediteringer: ISO9001, ISO14001, AAR, DNV.GL og IATF16949

NARROWTEX LASHING OG STREMPING OVERSIKT OVER PRODUKTSERIE

VEFT POLYESTER LASHING

Container surring fra Narrowtex er produsert for å sikre et trygt og sikkert lastesurringssystem. Vårt utvalg av lastesurring markedsføres under varemerket NARROLASH ™, og det omfattende produktspekteret kan imøtekomme forskjellige lastesikringssystemer. Vårt kjerneutvalg er Association of American Railroads (AAR) sertifisert.

VEFDET POLYESTERBAND

Narrowtex-serien av polyester vevd stropp markedsføres under varemerket NARROSTRAP ™ og er den ideelle løsningen for forskjellige bruksområder, da den vevde polyesterbåndet ikke splittes, er fleksibelt og kan brukes universelt. Kombinert med spenner, verktøy og strammere gir Narrostrap en pålitelig monteringsløsning. Stroppen kan strammes med manuelle eller pneumatiske strekkverktøy.

KOMPOSITT / STRØMFESTING

Smaltekst Kompositt stropp er produsert av polyester med høy tetthet og er innkapslet i et polymerbelegg av høy kvalitet. Composite Strapping, også referert til som ledningsbånd eller syntetisk stål, er et effektivt alternativ til stålbånd, metallbånd og plastbånd. Composite Strapping ruster ikke og vil derfor ikke skade dyrebar last under transport og lagring. Den er designet for å absorbere støt og lastforskyvning under transport, og i motsetning til at stålbånd ikke vil knekke eller knekke.

BONDET / HOTMELT STRAPPING

Limt stropp, ellers referert til som smeltestropp, har mange fordeler i forhold til konvensjonelle manuelt påførte produkter som stålstropper, metallbånd, tau, plaststropper og strekkfilm. Sammenlignet med disse produktene påføres bundet stropp på en raskere, sikrere og mer kostnadseffektiv måte. Den limte stroppen kan forbindes med en enkel knute eller brukes i kombinasjon med spenner, verktøy og strammere, og gir de mest pålitelige skjøtesystemene. Den kan strammes med manuelle eller pneumatiske strekkverktøy.