I themeluar në vitin 1969, Narrowtex feston 50 vjet të përsosmërisë së prodhimit. Narrowtex është një prodhues dhe eksportues i rripave të endura poliesteri, lidhjes së poliesterit të endur, rripave të përbërë, rripave të lidhura, rripave të rripave të sigurimit, rripave të industrisë dhe kasetave të perdes.

Nga përvoja dhe ekspertiza teknike, së bashku me standardet e cilësisë premium, Narrowtex është zhvilluar në një ndërmarrje të mirënjohur në tregjet lokale dhe ndërkombëtare me 55% të vëllimeve të produkteve që shpërndahen në Evropë, SHBA dhe Australi.

50Vitet1969-2019

Akreditimet

Në përputhje me angazhimin tonë për të përmirësuar vazhdimisht performancën dhe për të qëndruar në krye të tregut të ngushtë të tekstileve, Narrowtex mban akreditimet e mëposhtme:

Laboratori i azhurnuar i objektit të prodhimit Narrowtex përdoret për prova të vazhdueshme në faza të ndryshme të prodhimit, duke siguruar shpërndarjen tonë të qëndrueshme të produkteve superiore.

Narrowtex gjithashtu përdor Laboratorë të akredituar për kalibrim, dmth makine tërheqëse dhe ka certifikatat e kalibrimit të lëshuara nga Laboratori i akredituar. Nëse kërkohet nga klientët, Narrowtex mund të sigurojë sa vijon:

  • Raporti i Testit të Tendosjes
  • COA - Certifikata e Analizës
  • COC - Certifikata e Konformitetit

Këto certifikata rendisin specifikimet e klientit dhe rezultatet aktuale të testit.

Fabrika e prodhimit Narrowtex dhe zyra qendrore janë në Afrikën e Jugut në qytetin mesdhetar të qetë të Estcourt, ku banorët përmbushin kërkesat e stafit të fabrikës, duke siguruar punësim shumë të nevojshëm në zonë. Kjo është pjesë e programit të përgjegjësisë sociale Narrowtex, i cili gjithashtu ndihmon shkollat ​​lokale me nevoja financiare ose të tjera specifike për kapital.

Narrowtex është pjesë e Grupi NTX e cila bën pjesë në Industritë SA BIAS Pty Ltd.

English English French French German German Portuguese Portuguese Spanish Spanish