PRODUKTE

Shirit perde

Titujt e perdeve janë një mënyrë e personalizimit dhe stilimit të blinds dhe draperies në mënyrë që gjerësia e përgjithshme e pëlhurës të zvogëlohet, duke krijuar një gamë të palosjeve ose palosjeve. 

Shiriti perfekt i kreut mund të transformojë pamjen e çdo perde, perde të pelmetit. Narrowtex ofron një gamë të gjerë kaseta me koka perde me gjerësi të ndryshme për të ngritur perdet ose blinds me efekte perfekte të palosjes, grumbullimit, zhurmës ose ngurtësimit.

Produkte me shirit perde Narrowtex

Blinds romake

Blinds romake krijojnë një siluetë të butë, të efektshme dhe ofrojnë një pamje klasike dhe bashkëkohore. Narrowtex prodhon shirita të verbër romakë që strehojnë një xhep për shufrën dhe një udhëzues për kordonin. Kaseta ka një noton unik që lejon që blindi i imët të bartet pas shiritit. Titulli i verbër romak mund të përdoret gjithashtu si një shirit grumbullimi për perde të lehta.

Shiritat e perdes me çikë

Narrowtex prodhon një sërë titujsh që shtrihen në majë të shiritave të perdes së palosshme, e cila është një titull i këndshëm dekorativ për perdet me çdo lloj pëlhure. Titujt e palosjes me majë përdorin më shumë pëlhurë dhe janë më të plotë se ato me laps. Plehrat me majë janë të fiksuara në mënyrë të përhershme dhe të qepura, duke treguar kështu një pamje më të pasur, të përshtatur.

Pleats smock

Shirita me palosje Narrowtex ofron një alternativë më të bukur dhe më të pazakontë për perdet me laps. Kjo shirit krijon një rezultat unik dhe tërheqës të palosjes së smokut që është elegant dekorativ. Rezultatet më të mira arrihen kur kordonët tërhiqen mjaftueshëm, në mënyrë që plehrat të shihen të freskëta dhe të qarta.

Plejte kafene ose kuti

Narrowtex prodhon shirita me koka të palosshme kuti që japin një pamje shumë të prerë dhe zyrtare. Njihet gjithashtu si shirit koke me pllaka kafeneje, rezultati përfundimtar i palosjes zhvishet në palosje të thella përgjatë gjatësisë së plotë të perdeve, duke rezultuar në palosje kutish me hapësirë ​​të përsosur. Plehrat e kutive parandalojnë zvarritjen e palosjeve kur janë plotësisht të palosura.

Titulli i rreshtimit

Shiriti i rreshtimit përdoret për të bashkuar veshjet në perde. Rreshtimi mbron dëmtimin e perdes, siguron izolim të dritës dhe zërit dhe shton pjesën më të madhe të perdes. Shiriti i rreshtimit Narrowtex ka një sanduiç me skaj të dyfishtë që bën të mundur aplikimin me vetëm një rresht të qepjeve pa nevojë për të mbështjellë pjesën e sipërme të rreshtimit. Shiriti i rreshtimit është i ndashëm, duke lejuar heqjen e veçantë për pastrim dhe tkurrja e rrobave nuk do të ndikojë në perden.

Mblidhni shirit

Kaseta standarde e mbledhjes së kokës Narrowtex janë një stil tradicional por joformal i cili i përshtatet perdeve me një rënie më të shkurtër, në mënyrë perfekte. Titujt e mbledhjes mund të përdoren me shina ose shufra dhe të kenë një rresht të vetëm xhepash për grepat.

Plehra me laps

Narrowtex prodhon një gamë të gjerë të shiritave me perde me laps, të cilat janë tituj të thjeshtë dhe të gjithanshëm. Plehrat me laps formojnë modele tradicionale të përjetshme dhe janë kreu standard për teksturat e shtypura, të thjeshta dhe më të pëlhurave. Plehët e lapsit mund të jenë të lirshëm ose të ngushtë dhe plotësia mund të rregullohet për preferencë. Për shkak të gamës së larmishme të titujve të lapsave, modelet e ndryshme të ndërtimit prodhojnë efekte të ndryshme palosëse.

Buckram

Shiriti i buckramit Narrowtex përdoret për të ngurtësuar pjesën e sipërme të perdes për hartimin e titujve me duar të palosura. Shiriti i kokës së ngurtësimit e mban pëlhurën më të ngurtë, duke lejuar që format e palosjes të krijohen dhe të stabilizohen më lehtë në mënyrë që plehërat të mbahen në vend kur të qepen.

Shirit i tejdukshëm

Narrowtex prodhon një sërë shiritash të tejdukshëm për koka, të dizajnuara posaçërisht për pëlhura të tejdukshme dhe delikate të perdes. Kjo shirit transparent përdoret kryesisht për të shtuar forcën dhe qëndrueshmërinë dhe ndihmon në mbështetjen e palosjeve, unazave të kapëseve, skedave dhe

gromësira. Funksionaliteti i tij është i njëjtë me shiritin standard të kokat dhe sasia e grumbullimit mund të ndryshohet duke tërhequr kordonët në secilin skaj.

SIGURIMI JON I CILITYSIS

English English French French German German Portuguese Portuguese Spanish Spanish