Didirikeun taun 1969, Narrowtex ngagungkeun 50 taun kaunggulan manufaktur. Narrowtex mangrupikeun pabrikan sareng éksportir anyaman poliéster anyaman, anyaman poliéster lashing, strap komposit, strap terikat, webb seatbelt, webbing industri sareng kasét tirai.

Tina pangalaman sareng kaahlian téknis, sareng standar kualitas premium, Narrowtex parantos ngembangkeun janten pendirian anu terkenal di pasar lokal sareng internasional kalayan 55% jilid produk didistribusikeun ka Éropa, Amérika Serikat sareng Australia.

50Tahun1969-2019

Accreditations

Luyu sareng komitmen urang pikeun terus ningkatkeun kinerja sareng tetep aya dina payuneun pasar tékstil sempit, Narrowtex ngagaduhan akreditasi ieu:

Fasilitas produksi Narrowtex's up to date laboratorium digunakeun pikeun uji coba teras-terasan dina tahapan produksi anu béda, mastikeun pangiriman kami produk anu unggul.

Narrowtex ogé ngagunakeun Labs anu terakreditasi pikeun kalibrasi nyaéta mesin tarik sareng gaduh sertipikat kalibrasi anu dikaluarkeun ku Lab anu terakreditasi. Upami diperlukeun ku konsumén, Narrowtex tiasa nyayogikeun hal-hal ieu:

  • Laporan Tés Tensil
  • COA - Sertipikat Analisis
  • COC - Sértipikat tina Patuh

Sértipikat ieu daptar spésifikasi konsumén sareng hasil tés anu saleresna.

Fasilitas produksi sareng kantor pusat Narrowtex aya di Afrika Kidul di kota Midland anu tenang di Estcourt, dimana warga nyumponan sarat padamel pabrik, nyayogikeun padamelan anu diperyogikeun di daérah éta. Ieu mangrupikeun bagian tina program tanggung jawab sosial Narrowtex anu ogé ngabantosan sakola lokal kalayan kabutuhan modal atanapi modal anu khusus.

Narrowtex mangrupikeun bagian tina Grup NTX anu janten bagian tina SA BIAS Industries Pty Ltd.

English English French French German German Portuguese Portuguese Spanish Spanish